www.mortenjoensen.dk
 

Orust Rundt 2011

6-7 august 2011

I 2010 deltog jeg for første gang i Orust Rundt som er et uformeldt arrangement arrangeret af Lief og Anders som er 2 ildsjæle i denne sammenhæng. Det ligger et stort arbejde i at arrangerer dette race hvert år samt sørge for medieomtale og sponsorpræmier i uset omfang.

Det stilles op i forskellige klasser afhængig af kajaktype. Det er tidtagning og vinderne kåres efter anden dagen. Samlet er turen på ca. 100 km fordelt over lørdag og søndag.

Du bestemmer selv tempoet så ror du ikke for at vinde er der god tid til at nyde skærgården som jeg gjorde sidste år. Især den nordlige del af turen er rigtig flot og hele turen hver. Hvis du skal være med til præmieoverrækkelse og uddeling af sponsorpræmier skal du dog være i mål inden for tidsrammen om søndagen hvilket ikke er noget problem da du kan vælge at starte på forskellige tidspunkter søndag morgen der derved give dig noget ekstra tid ved at tage tidligt på vandet.

Jeg kan stærkt anbefale turen og arrangementet som er flot arrangeret, samtidig med en enestående natur, der ikke ses i Danmark. 

 
Morten Joensen - Engvej 13e 1. tv., 2300 København S.
Lav din egen hjemmeside med mono.net