www.mortenjoensen.dk
 

Nordkapp LV fra Valley

Specifikationer:

 

Length: 17’6”(533cm)
Width: 21”(53cm)
Depth: 13”(33cm)
Weight*: 50lbs (23kg)

 

Jeg har prøvet en del kajakker og valgte i 2009 at købe en Nordkapp LV fra Valley. Nordkapp er en god gennemprøvet kajak som kan meget. Jeg er meget glad for modellen som er en god all round kajak.

 

På ture er den hurtig og har god plads til at pakke udstyr og den er bedst med nogle kilo pakket i lugerne. Jeg følger at jeg sidder højt men rigtig godt og til lange ture har jeg været rigtig tilfreds.

 

På dagsture er kajakken god og det var netop med tanke på dagsturene at jeg valgte LV udgaven da den almindelige Nordkapp kan være noget vindfølsom uden last og jeg ikke selv er en stor roer.

 

Med hensyn til surf lever kajakken op til mine forventninger. Den er meget levende men ligger fint på bølgerne og er fin at vende i bølgerne og har god fart.

 

Nordkapp er ingen "play" kajak. Formen på kajakken gør at den kan være svær at rulle da den har det med at ligge sig på den ene side på hovedet, og med lidt luft i tørdragten kan den være svær at hive rundt. Det er dog rigtig sjovt og udfordrende at rulle i kajakken men andre kajakker er væsentligt nemmere at rulle.

Morten Joensen - Engvej 13e 1. tv., 2300 København S.
Lav din egen hjemmeside med mono.net